Youtube'daki 'Blossom' kanalı gıdaları uzun süre saklamak için en çok işe yarayan yöntemleri paylaştı.
1/8
Soğanları nemden korumak için temiz bir külotlu çoraba sararak saklayabilirsiniz.
2/8
Yeşillikler için en doğru saklama yöntemi yıkadıktan sonra kurulayıp temiz bir beze sararak kilitler poşette veya saklama kabında saklamak.
3/8
Patateslerinizin nemden çiçeklenmesini önlemek için elmalarla birlikte saklayın.
4/8
Muzun çabuk yumuşayıp kararmasını önlemek için sap kısmını plastik poşete sarın.
5/8
Yumuşak peynirleri paketlerinden çıkarıp tuzlu suda bekletmek küflenmelerini önlüyor.
6/8
Karpuzun fazlasını bir kevgire koyup altına tabak yerleştirerek saklayabilirsiniz.
7/8
Sarımsakların küflenmesini engellemek için sarımsakları üstünde delikler açılmış bir kese kağıdında tutabilirsiniz.
8/8
Ununuzun böceklenmesini önlemek için saklama kabınızın içine birkaç defne yaprağı ekleyin.