1/12
Birkaç özel tür hariç tezgahta göreceğiniz neredeyse her balık, OCAK ayında ortalamanın üzerinde bir lezzete sahiptir.
2/12
ŞUBAT ayında, kalkan balığı lezzetin doruklarındadır.
3/12
Levrek ve kefal balığı MART ayında oldukça lezzetlidir.
4/12
NİSAN ayında kırlangıç, barbunya gibi balıklar oldukça lezzetlidir.
5/12
MAYIS ayında istavrit tava, balık sevenler için iyi bir seçenek olabilir.
6/12
HAZİRAN ayında sardalya gibi balıklar oldukça lezzetlidir. Izgara ve bol salata ile tüketilebilir.
7/12
TEMMUZ ayında, her mevsim yenmesi uygun bir balık olan istavriti tüketebiliriz.
8/12
AĞUSTOS ayında kılıç balığı iyi bir kıvamdadır ve şiş yapmaya son derece elverişli bir hale gelmiştir.
9/12
1 EYLÜL, av sezonu sona eriyor.
10/12
EKİM, palamut için en lezzetli aylardandır.
11/12
KASIM ayı hamsi ayıdır.
12/12
ARALIK ayının vazgeçilmezi yine hamsi fakat, levrek ve mercan için de çok geç değil!