10 bitkiyle yeme krizine son!

10 bitkiyle yeme krizine son!

Yeme krizi doğal yaşamda çözüm olduğuna dikkat çeken doğal ürün uzmanı Volkan Kurt, kiloları eriten bazı doğal otlardan söz ediyor. Bedende kalıcı hale gelen yağları eriten bu uygulama, tabiatın mükemmel bir formülü. Bu formülde yer alan 10 tane bitki yeme krizini çözüm buluyor.

İşte o bitkiler

Kurt, diyetleri deneyip sonuç alamayan insanların bu yeni yöntemlere yöneldiğini anlatıyor. En fazla rağbet göreni tabiattaki zayıflama yöntemleri. www.herbalium.net sitesinde doğal ve bitkisel olan her şey hakkında bilgi sunan uzman, birçok insanın zayıflamak için çaba harcadığını, çünkü çağımızda görselliğin, imajın çok önemli olduğunu söylüyor.

Kurt sözlerine şöyle devam etti:

"Kilolarla birlikte bedende biriken yağlar, bir çok kadının ve erkeğin kabusu. Onlar da doğanın bedene bir cezası gibi. Çünkü, insanın bir beslenme ritmi var. Bir sınırı var bu ritmin. Sen bu sınırı aşıp abur cubur yediğinde doğa sana ceza veriyor. Ve yağlar bedende adeta buna bir "ceza" olarak birikiyor. Yağları yakan bitkileri tespit ettik. Tamamıyla doğal ve hiç bir yan etkisi bulunmayan bu bitkiler Tanrı'nın bir nimeti ve gerçek sonuçlar veriyor. 10 ayrı bitkiden üretilen doğal ürün, bu şifalı ot karışımı bedendeki yağları enerjiye dönüştürme özelliği taşıyor.

Mucize 10 bitki

Yeme isteğini engelleyen bu tabiat bitkiler arasında bazıları, aynı zamanda bedende yerleşmiş yağları eritme özelliğine sahip. Aralarına biberiye ve mate yaprağı gibi bitkiler var: Kurutulduktan sonra öğütülüyorlar. Form kazanmak için günde üç kez bu öğütülmüş otların 1 çorba kaşığı miktarda tüketilmesi gerekiyor.

1 ayda 5 kilo

Doğal Zayıflama tozu asgari 1 aylık sürede, düzenli ve disiplinli kullanımda 5 kilo zayıflatabiliyor. Ayrıca bitki özleri takviyesi ile bu kilo yakımı daha da hızlanıyor. Bitki özü aynı zamanda vitamin ve mineralleri sağlayarak zayıflayan insana güç sağlıyor.

İşte yeme krizini engelleyen 10 mucize bitki ve Latince adları

 Kereviz Tohumu ( Apium graveolens )

 Tarçın ( Cinnamomum sp.)

 Isırgan Otu ( Urtica sp. )

 Biberiye ( Rosmarinus officinalis )

 Rezene ( Foeniculum vulgare )

 Mate Yaprağı ( Ilex paraguariensis )

 Yeşilçay ( Camellia sinensis )

 Keten Tohumu ( Flax)

 Kekik ( Thymus sp. )

 Funda Yaprağı ( Calluna vulgaris )