11 ayda 83 kilo verdi, takipçilerini inandıramadı

11 ayda 83 kilo verdi, takipçilerini inandıramadı

Yeni Zelanda'da yaşıyan ve uzun yıllar boyunca kilo problemiyle uğraşan Simone Anderson, 11 ayda 83 kilogram verdi. Bir makyaj sanatçısı ve kuaför olan Anderson, 169 kg’dan 83.85 kg'a düştü.

Geçen 11 ayı Instagram ve Facebook hesaplarında takipçileriyle paylaşan Simone Anderson, her haftanın aynı gününde benzer pozlarla gelişim notları tuttu. 

Radikal'in haberine göre, geçtiğimiz günlerde Anderson uzun zamandır beklediği en büyük paylaşımını yapmış ve altına not düşmüş; ‘Resmen 11 ay olduğum insanın yarısıyım! 169 kg’dan 83.85’e düştüm ve bu başarı hissinin neye benzediğini kelimelerle anlatmam mümkün değil!’

 

 

Onu takip edenler Anderson’un mutluluğunu paylaşmış ve onu bir ilham kaynağı olarak gördüklerini belirten çeşitli yorumlarda bulunmuşlar. Ama her güzel şeyin altında bir bit yeniği arayan, her mutlu anı bir şekilde sabote eden birisi mutlaka olmak zorunda ya, bu durumda Anserson’un bu başarısına gölge düşürmeye çalışanlar da olmuş. Bir grup kişi, fotoğraftaki iki kişinin de Anderson olmadığını, birisinde yüzünü kapattığını, bu kadar kısa sürede, kilo verme ameliyatı ile zayıflayan insanlarda aşırı sarkma olması gerektiğini söyleyip, hiçbir şekilde o olduğuna inanmadığını söylemiş.

Bunun üzerine Anderson, karnındaki sarkmayı gösteren yeni bir fotoğraf paylaşmış ve altına şunları yazmış: "Buyurun, işte sarkık karnım. Olmadığını söylemedim, sadece internette paylaşmam gerektiğini düşünmemiştim."