Ahmet Hakan'dan Milli Gazete'nin Gülşen haberine: Bu yaklaşımı hükümeti destekleyen yayın organlarında görmedim

Ahmet Hakan'dan Milli Gazete'nin Gülşen haberine: Bu yaklaşımı hükümeti destekleyen yayın organlarında görmedim

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Milli Gazete’nin şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasıyla ilgili yaptığı haberi eleştirdi.

"Milli Gazete, Saadet Partisi’nin yarı resmi değil tam resmi yayın organıdır. Şirin mi şirin, demokrat mı demokrat, toleranslı mı toleranslı Temel Dede’nin gazetesidir yani" diyen Hakan, gazetenin kendisi hakkındaki "Erdoğan destekçisi Saray yazarı, sapkın Gülşen’e sahip çıktı!" başlıklı haberine işaret etti.

Hakan, şöyle devam etti:

"Böyle bir yaklaşımı, hükümeti destekleyen yayın organlarında görmedim ben. Hükümeti destekleyen yayın organlarında... 'Gülşen yanlış yaptı ama tutuklanması da doğru olmadı' görüşü, en yaygın görüş olarak belirmekte.

6’lı masanın önemli müttefiki Saadet Partisi’nin resmi yayın organı Milli Gazete, bu yaklaşımıyla, hükümeti destekleyen gazetelerin fersah fersah gerisinde.

Bu durumda... 'Bu hükümet gitsin' diyerek bütün umutlarını 6’lı masaya bağlayanlara sormak lazım:

En önemli partneriniz bu kafadayken nasıl olacak bu işler? Yoksa sizin cenahta mantık şöyle mi işliyor: Erdoğan’a karşı olsun da... Bu hükümeti devirmeye çalışsın da... AK Parti’den oy tırtıklasın da... İsterse Gülşen’e 'Sapkın' desin, isterse Gülşen’in tutuklanmasına alkış tutsun, isterse Gülşen’in tutuklanmasına itiraz edeni 'sapkın dostu' diye damgalasın...

Hiiiiç mesele değil. Bu mudur yani? Bu mudur?"

Yazının tamamı için tıklayın.

TIKLAYIN - Ahmet Hakan: Gülşen'in sapık demesinden de tutuklanmasından da çok rahatsız oldum