Ahmet Hakan'dan Saadet Partisi'ne: Derdinizi bana değil, Milli Gazete'ye anlatın

Ahmet Hakan'dan Saadet Partisi'ne: Derdinizi bana değil, Milli Gazete'ye anlatın

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Milli Gazete'nin imam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen için "sapkın" ifadesini kullanmasına Saadet Partisi'nden itiraz geldiğini söyledi. Hakan, "Derdinizi bana değil, Milli Gazete'ye anlatın" dedi. 

Hakan, şu ifadeleri kullandı:

"Gülşen’le ilgili 'Söylediği kabul edilir değildi ama tutuklanması yanlış oldu' diye görüş bildirdim. Sırf bu nedenle Milli Gazete, benim hakkımda 'Ahmet Hakan, sapık Gülşen’e sahip çıktı' diye haber yaptı.

Milli Gazete, sadece bir gazete değildir. Saadet Partisi’nin yarı resmi değil tam resmi yayın organıdır. Üstelik bu saklı, gizli bir şey değil. Ne Milli Gazete bunu inkâr eder ne de Saadet Partisi.

Bu nedenle Milli Gazete’de yazılıp çizilenler, Saadet Partisi’ne mal edilir. Ben de öyle yaptım zaten. Dünkü yazımda konuyu enine boyuna işledim.

Dün yazdıklarıma Saadet Partili bir dostumuzdan şöyle bir itiraz geldi:

'Ben Saadet Partiliyim. Milli Gazete gibi düşünmüyorum. Sizin gibi düşünüyorum. Saadet Partisi Genel Merkezi de sizin gibi düşünüyor.'

Güzel. Şahane. O zaman Saadet Partisi Genel Merkezi, bu yaklaşımının Milli Gazete’de haber olmasını sağlasın bir zahmet. Sağlayamıyorsa, yani gazeteye söz geçiremiyorsa... O zaman da acilen bir 'ilişik kesme ilanı' versin sağa sola." 

TIKLAYIN - Ahmet Hakan'dan Milli Gazete'nin Gülşen haberine: Bu yaklaşımı hükümeti destekleyen yayın organlarında görmedim