Akif Beki: AK Partili Ömer Çelik, müzisyen Şener'i katledenlerin hangi bakanlıkta çalıştıkları konuşulmasın istiyor

Müzisyen Onur Şener'in katil zanlılarının ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda, diğerinin ise TAI'de çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü özgürlüğünü yasal güvenceye almayı teklif ettiği için özür dilemeye çağrıldığını belirterek, "Değişse kabahat, değişmese ayrı kabahat. Yaranamıyor. Böyle demese, değişmese miydi CHP; siyaseten yarayışlı olmadığından iktidar için daha mı kötü?

Geçmişteki başörtüsü mağduriyetini ve CHP öcüsü gelirse tekrar yasaklayacağı korkusunu kullanma imkanı, bitiriliyor diye mi? İktidarın elinden bu oy madenini aldığı için mi?" diye yazdı.

AKP'li Ömer Çelik'in öldürülen müzisyen Onur Şener'in katledenlerin hangi bakanlıkta çalıştıklarının konuşulmamasını istediğini hatırlatan Beki, "Cinayet işlenir işlenmez hemen 3 caninin görevi mi konuşulurmuş! Alın size, iktidardan özür dilenmesini gerektiren bir arsızlık daha.

Kimlerin, elenmeden nerelere gelebildiğinden; elekten hangi kalibrenin geçip devlette kadrolaşabildiğinden dem vuranlar da insanlıklarından utansın, özür dilemeliler." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

TIKLAYIN | Ömer Çelik'ten Onur Şener cinayeti açıklaması: Hangi bakanlıkta çalıştıklarının polemik konusu yapılması cinayeti istismar etmektir