AKP'den Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'ya destek: "Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz"

AKP'den Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'ya destek: "Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile parti yetkilileri, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) programında protesto edilmesine tepki gösterdi. AKP Sözcüsü Çelik, "Bu saldırıyı lanetliyoruz. Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz" dedi. 

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. kademe açılışında yaptığı konuşma sırasında protesto edildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın arasında, , İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. kademe açılışında gerginlik yaşandı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, açılışta yaptığı konuşma sırasında protesto edildi.  

"Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz"

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tuzla Belediye Başkanımız Yazıcı, İstanbul'daki belediye hizmetleri hakkında görüşlerini söylediği ve Cumhurbaşkanımızın belediye başkanıyken yaptığı hizmetlerden bahsettiği için saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz" ifadelerini kullandı.

"Sizin nefret ve düşmanlığınız milletimize hizmet sevdamıza zerre engel olamaz"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, "Tuzla Belediye Başkanımız Yazıcı'ya, İBB'nin programında alçakça saldıran CHP'li yöneticileri kınıyorum. Sizin nefret ve düşmanlığınız milletimize hizmet sevdamıza zerre engel olamaz. Haddinizi ve gerçekleri kabullenmeyi bileceksiniz. Başkanımıza çok geçmiş olsun" dedi.  

"Zorba, despot, militan CHP zihniyetine hep birlikte dur demeliyiz"

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, şu ifadeleri kullandı: 

"Ankara'da olduğu gibi İstanbul'da da hakikatleri dile getiren Başkanlarımız saldırıya uğruyor. CHP'li vandalların Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı'ya yönelik fiili saldırılarını lanetliyoruz. Zorba, despot, militan CHP zihniyetine hep birlikte dur demeliyiz."

TIKLAYIN | İSKİ arıtma tesisi açılışında gerginlik; Tuzla Belediye Başkanı, Topbaş ve Erdoğan'a teşekkür etti, protestolar yaşandı!

TIKLAYIN | İmamoğlu'ndan, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya tepki: Burayı germeye gelmiş