"AKP İl Başkan Yardımcısı'nın 'Evet çıkmazsa iç savaşa hazırlanın' söylemi, AKP’nin referandumda izleyeceği yolun işareti mi?"

"AKP İl Başkan Yardımcısı'nın 'Evet çıkmazsa iç savaşa hazırlanın' söylemi, AKP’nin referandumda izleyeceği yolun işareti mi?"

CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer Manisa AKP İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem’in Manisa Soma AKP İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği konferansta yaptığı “Bu referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazırlanın” ifadelerine tepki gösterdi ve “AKP’nin izleyeceği yöntemin ne olduğunun işareti mi?” diye sordu.

Biçer, ayrıca “Bu kişiyi görevden alacak mısınız? Ve bu kişiyle ilgili Hukuki işlem başlatacak mısınız?”

Biçer, “AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı'nın 'iç savaşa hazırlanın' söylemi referandumda AKP’nin izleyeceği yöntemin ne olduğunun işareti mi? İşte bizim ısrarla HAYIR deme gerekçemiz halk üzerinde baskı kurmak isteyen diktatör rejime, halkı baskı altına almak isteyen rejime olan karşıtlığımızdır. Millet iradesine her zaman saygı gösterdik. Ama biz AKP gibi sözde ifadelerle değil gönülden saygı gösterdik. AKP İl Başkan Yardımcısı halkı tehdit ederek baskı kurmaya çalışarak eylem yapma çabasında. İşte bu durum bile AKP’nin nasıl bir rejim değişikliği istediğinin açık işaretidir” dedi.