Akşener'den, İmamoğlu ile Hatay ziyareti sonrası paylaşım: Bu zor günleri hep birlikte aşacağız

Akşener'den, İmamoğlu ile Hatay ziyareti sonrası paylaşım: Bu zor günleri hep birlikte aşacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdikleri Hatay ziyaretleri sonrası, "Bu zor günleri hep birlikte aşacağız" mesajını paylaştı.

Meral Akşener,  Ekrem İmamoğlu ile beraber Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’ı ziyaret etti. Akşener ve İmamoğlu, İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve İskenderun'daki sahra hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti. Akşener'in, ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

“Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay İskenderun'daki Sahra Hastanemizde tedavi olan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yaralarımızın hızla sarılması için hiç durmadan çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız.”

"İskenderun Limanı’nda bulunan İBB gemisinde, depremzede vatandaşlarımızla bir aradaydık… Sayın @ekrem_imamoglu başta olmak üzere; İstanbul Büyükşehir Belediyesi çatısında, milletimizin her bir ferdi için canla başla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum."