Alo, Ferrari'yle konuşuyorum

Nokia, lüks telefon serisine yeni bir Ferrari modeli ekliyor. Platin kaplaması ve tasarımının modernliğine karşın teknolojik özelliklerinde hiç bir sıradışılık olmayan telefonun fiyatı ise 5.000 Dolar.

Eğer bir Ferrari'ye sahipseniz, muhtemelen çok fazla paranız davardır ve bu kadar parayı nereye harcayacağınızı  bilemiyorolabilirsiniz. Neyse ki Nokia, lüks telefon serisi Vertu'ya yeni birFerrari modeli daha ekleyerek sizi kara kara düşünmekten kurtarıyor.

Ferrari Ascent Ti adı verilen model titanyum bir kasaya sahip, arkakısımdaki kamera ve flaş bölümü de safir ve kristal karışımından imaledilmiş. Daha da önemlisi, pil kapağı tamamen bir Ferrari'nin kaputunabenzetilmiş. Tüm bunların fiyatı ise, henüz resmi açıklama yapılmasada, yaklaşık 5.000 Dolar olacak.

"Tasarım lüks olsa da bir telefona bu kadar para verilmez, herhaldeözellikleri çok iyi" diyenler için telefonun özelliklerini desıralayalım: 4 GB dahili bellek, flaşlı 3 MP kamera ve 3G. Ama tümbunlar standart özellikler diyorsanız bakalım buna ne diyeceksiniz:Telefonu alanlar, Ferrari logolu bir telefon kılıfına, Ferrari temalıduvar kağıdı ve melodilere de sahip olacak. İnanılmaz, öyle değil mi?