'Altın sesli' evsiz kalan efsane radyocu

'Altın sesli' evsiz kalan efsane radyocu

T24 - Bir radyo programcısıydı, hayatı tepetaklak oldu ve otoban kavşaklarında dilenen bir evsize dönüştü ama sonra...İŞTE TED WİLLİAMS'IN 'ALTIN SESİ' ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan bu adam daha birkaç gün öncesine kadar otoban kavşaklarında dilenen bir evsizdi. Bölgede yayın yapan Columbus Dispatch gazetesinin keşfettiği bu adam 'Tanrı vergisi altın ses'e sahip olduğunu söylüyor.

Adı Ted Williams. 53 yaşında bir Brookly, New Yorklu. Ohio'da yol kenarında kaydedilen videosu onu bir anda video paylaşım sitelerinde en çok izlenenler arasına soktu.

Bir süre önce radyo sunuculuğu yapıyordu, daha sonra kendi tabiriyle "alkol, uyuşturucu ve diğer birkaç mesele" yüzünden evsiz durumuna düşen Ted yol kenarında 1 dolar karşığında insanları eğlendirmeye başladı. İnternet ünlüsü olmasının ardındansa şimdi ABD'nin çeşitli bölgelerinden seslendirme işi teklifleri yağıyor. Hatta iş teklif edenlerin arasında NBA takımı Cleveland Cavaliers bile var.

Artık alkol ve uyuşturucudan kurtulduğunu söyleyen Williams son olaraksa ülkenin en çok izlenen sabah programlarından 'Today Show'a katıldı. Williams son 48 saatte başına gelenleri ve hayatındaki değişiklikleri 'inanılmaz' olarak tanımlıyor.