Ankaraspor hukuka başvuracak

Ankaraspor  hukuka başvuracak
Ankaraspor Başkanı Kurnaz,Federasyon'un displine gönderilmeleriyle ilgili "Hukukçularımız ilgilenecek.Bundan sonra yorum yapmayacağız'' dedi.

RuhiKurnaz, yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafındanProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmeleriyle ilgiliolarak, ''Konuyla hukukçularımız ilgilenmektedir. Şimdilik konuyuhukukçulara devrettik. Hukukçularımız gerekli işlemleri yapacak. Busüreçten sonra yorum yapmayacağız'' dedi.

TürkiyeFutbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından Ankaragücü ve Ankarasporkulüplerine verilen 3 günlük sürenin bitmesini takiben, söz konusukulüpler TFF Hukuk Kurulu tarafından Futbol Disiplin Talimatı hükümlerigereğince Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Kayserispor cephesi

KayserisporBasın Sözcüsü Yücel Şahin ise, Ankaraspor ile yapacakları maçın iptaledilmesine üzüldüklerin belirterek, ''Ankaraspor maçına çok iyihazırlanmıştık, bu maçın oynanmasını isterdik'' dedi.

YücelŞahin, maçın, Futbol Federasyonu tarafından iptal edilmesini, ''Millimaç nedeniyle verilen arayı çok iyi değerlendirip, Ankaraspor maçına 3puan almak için hazırlanmıştık. Bu maçın oynanmasını isterdik. FutbolFederasyonu'nun verdiği karara saygılıyız. Futbolcularımız, maçın iptaledilmesi kararından sonra antrenmanlarına devam edecek ve Beşiktaşmaçının hazırlıklarına başlayacağız'' şeklinde değerlendirdi.

Şahin,çok az sayıda taraftarın bilet aldığını da ifade ederek, ''Bilet alantaraftarlarımızı mağdur etmeyiz. Ya biletlerin ücretini iade ederiz yada bundan sonraki maçın biletiyle değiştiririz'' diye konuştu.