Anlat Hikâyeni, sezon finali yapıyor

Anlat Hikâyeni, sezon finali yapıyor

Onbironsekiz ve Hayal Gücü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Anlat Hikayeni” etkinliğinin sezon finali 24 Mayıs Cuma günü yapılıyor.

Anlat Hikayeni organizasyonunun sezon finali, 24 Mayıs Cuma günü saat 21:00’de Uniq İstanbul - Glass Room’da gerçekleşecek.

Anlat Hikayeni etkinlikleri ilk olarak Mart 2018’de, gerçek hikayeler içeren podcast platformu Onbironsekiz ve drama çalışmalarıyla bilinen senarist Meriç Demiray’ın kurduğu Hayal Gücü ile ortaklık içerisinde gerçekleştirildi. Her seferinde yalnızca gerçek hikayeler sahipleri tarafından içten ve sıcak bir atmosfer içerisinde sahnede anlatıldı.

Ekim 2018’de başlayan yeni sezonda, her ay düzenlenen yedi etkinlik sonucunda seyirciler içerisinden belirlenen jüri üyeleri, en iyi hikaye anlatıcılarını seçti.  Şimdi bu en iyi anlatıcılar, 24 Mayıs’taki sezon finalinde yepyeni hikayeleriyle yarışacak. Anlatmayı, dinlemeyi ve paylaşmayı seven herkes bu özel gecede buluşuyor.

Sezon boyunca anlatılan hikayelerin videoları ve podcastleri sosyal medya üzerinden yayınlandı. Anlat Hikayeni ve Onbironsekiz youtube hesaplarından bu video ve podcastlere erişebilinir.