Aralarında Tomb Raider, Just Cause 3 de olan 54 oyunluk paket 1527 TL'den 76 liraya düştü!

Aralarında Tomb Raider, Just Cause 3 de olan 54 oyunluk paket 1527 TL'den 76 liraya düştü!

Square Enix firması, 'evde kal ve oyun oyna' kampanyası kapsamında tam 54 oyun ve 58 DLC’sini bir paket halinde yüzde 95 indirimle satmaya başladı. Paketin tam değeri 1527,81 TL iken indirim sonrası 76,39 TL’ye düştü.Dünyanın en büyük oyun yayıncılarından biri olan Square Enix, oyuncuları fazlasıyla memnun edecek bir kampanyaya imza attı. Ünlü oyun şirketi, toplam değeri 1527 TL olan 54 oyun ve 58 DLC’sini yüzde 95 indirimle Steam’de 76 TL’ye satışa sundu.

İçerisinde Just Cause 3’den Rise of the Tomb Raider’a kadar pek çok son oyunun yer aldığı listede, oyunların DLC paketleri de yer alıyor.Özellikle Koronavirüs sebebiyle evimize kapandığımız bu günlerde oyun arayan kişiler için çok uygun bir alternatif olan “Square Enix Eidos Anthology” paketi, Square Enix’in “evde kal ve oyun oyna” kampanyası olarak tanıtıldı.

Elde edilen gelirin tamamı hayır kurumlarına bağışlanacak

Webtekno'dan Gürhan Kulaklı'nın haberine göre; Square Enix, evde kal kampanyasına destek vermek amacıyla çıkarılan paketin tüm gelirinin Kuzey Amerika ve Avrupa’daki gıda bankaları ve hayır kurumlarına bağışlanacağını söyledi.Bu müthiş koleksiyonda ise oyuncuların çok seveceği 54 oyun bulunuyor. Pakete göz atmak ve satın almak için Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

76 TL’ye düşen 54 oyun

Rise of the Tomb RaiderJust Cause 3Deus Ex: Mankind DividedLife is Strange: Complete SeasonSleeping Dogs: Definitive EditionTomb Raider (2013)Tomb Raider ITomb Raider IITomb Raider IIITomb Raider IV: The Last RevelationTomb Raider V ChroniclesTomb Raider VI: The Angel of DarknessTomb Raider LegendTomb Raider AnniversaryTomb Raider UnderworldLara Croft and the Guardian of LightLara Croft and the Temple of OsirisJust CauseJust Cause 2Kane and Lynch: Dead MenKane and Lynch 2: Dog DaysDeus Ex: Human Revolution - Director’s CutDeus Ex: Game of the Year EditionDeus Ex: Invisible WarDeus Ex: The FallThiefThief: Deadly ShadowsThief II: The Metal AgeThief GoldBattlestations: PacificBattlestations: MidwayProject SnowblindMini NinjasOrder of WarFlora’s Fruit FarmSupreme Commander 2Conflict: Desert StormConflict: Denied OpsLegacy of Kain: Soul ReaverLegacy of Kain: Soul Reaver 2Legacy of Kain: DefianceBlood Omen 2: Legacy of KainDungeon SiegeDungeon Siege IIDungeon Siege IIIAnachronoxPandemoniumDeathtrap DungeonDaikatanaOmikron: The Nomad SoulGoetiaHitman GO: Definitive EditionLara Croft GOThe Turing Test