Asuman 'Wipe out'u ikiledi

Asuman 'Wipe out'u ikiledi

Eğlence ve aksiyonu birleştiren 'Wipe Out'un ikinci sezonuizleyiciyle buluşuyor. Programın sunucusu Asuman Krause 'Parkurlaryenilendi. Çamur bol, yarışmacılar da çok çılgın' diyor

Show TV ekranlarında şubat ayında yayınlanmaya başlayan 'Wipe Out'unikinci sezonunun ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Programınsunucusu Asuman Krause, yenilenen parkurlarıyla heyecan ve aksiyonundozunun arttığı 'Wipe Out 2'yi anlattı.l 'Wipe Out'ta yarışanlarla ilgili gözlemleriniz oldu mu?

Çokrenkli kişiliklerle karşılaştım. Kimi topların üzerinden atlayıp,zıplayıp yarışı hemen kazanacağını sanıyor. Ama 'Acemi Parkuru'nda pilibitenler oluyor. 'Bir daha deneyebilir miyim' diyenler de az değil. l Formatınız diğer aksiyon-eğlence yarışmalarından farklı. 'Wipe Out'u kimler seyrediyor?

İçeriği,oyunları ve metinleriyle çok farklı bir yarışma. Diğer ülkelerdekiformatla bizimki aynı ama kültürel değerler olayı daha esprili bir halegetiriyor. 7'den 70'e herkes seyrediyor ama programın yayınlandığısaatlerde kumanda çocuklara geçiyor.l Diğer ülkelerdeki sunucularla kendinizi kıyasladığınız oldu mu?

Benkendimi kıyaslamadım. Ama kıyaslayanlar, 'Sen daha sıcak ve samimisin'diyor. Biri yere düştü mü katıla katıla gülerim. Diğer sunucular sadecemimikleriyle tepki veriyor. l 'Wipe Out 2'de neler var?

'YumrukDuvarı'nın yanına bir de 'Fındıkkıran' ekledik. Yine bol bol çamur var!Yarışmacılarımızın da hepsi birbirinden ilginç: Çift Dingilli DamperliDavut, Organik Batuhan, Slip Fahrettin, Arhavili Şipşak Tülay.

Hiç spor yapmamış kadınlar 'devleşiyor'

Yarışmacıolmak için ev kadınlarının yoğun ilgi gösterdiğini belirten AsumanKrause, 'Hayatı boyunca spor yapmamış ama yarışmada devleşen evkadınları var. Özgüvenleri çok yüksek' diye konuştu.