Bakan Kurum: 2023 seçimini alarak, Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan yaptıracağız

Bakan Kurum: 2023 seçimini alarak, Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan yaptıracağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023 seçimlerine çok az kaldığını vurgulayarak, "Cumhur İttifakımız ile vatandaşlarımız, 20 yıldır olduğu gibi yine destek olacak; 2023 seçimini alarak Cumhurbaşkanımızı inşallah yeniden başkan yaptıracağız" dedi.AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AKP Bitlis milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte AKP İl Başkanlığı'da partililerle bir araya gelen Kurum, Bitlis için çok önemli hayallerinin bulunduğunu; bunlardan birinin de şehir merkezinde devam eden 'Dere Üstü Islah Projesi' olduğunu söyledi. Projeyi; 'Tarihe vefa, gelişmişliğe saygı' sloganıyla kısa sürede bitirerek, vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Kurum, ülke için de büyük hayal ve hedeflerinin bulunduğunu ifade etti.

Kimseyi aç ve açıkta bırakmadıklarını; bundan sonra da bırakmayacaklarını söyleyen Kurum, Bitlis Belediyesi'nin altyapı hizmetlerinin tamamını bitirdiğini; 12 mahalleye doğal gaz verildiğini anlattı. Kurum, bir mahalleye daha doğal gaz verilmesi için firma yetkilileriyle görüştüklerini; yıl sonuna kadar çalışmaları tamamlamayı planladıklarını belirtti.

"Her gönüle girerek hizmet vermeye devam edeceğiz"

Kurum, konuşmasına şöyle devam etti:

"Evet 2023, 2053, 2071 ile ilgili hedeflerimiz var ama şu 20 yılda yapılanları anlatabilsek bunların hepsi bize yeter. Bu anlayışı, duruşu ve tavrı bundan sonraki süreçte de bayrağı alan arkadaşlarımızın devam ettireceğini; burada meselenin bir gönül ve dava meselesi olduğunu kapı kapı anlatmak zorundayız. 2023 seçimlerine çok az kaldı. Cumhur İttifakımız ile vatandaşlarımız, 20 yıldır olduğu gibi yine destek olacaklar; 2023 seçimini alarak Cumhurbaşkanımızı inşallah yeniden başkan yaptıracağız.

Bu can bu bedende olduğu sürece şehirlerimiz, Bitlisimiz, Ankaramız, İstanbulumuz, Konyamız; 81 ilimiz için bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Nerede bir afet olsa orada vatandaşlarımızın yanında olacağız. Onlara söz verdiğimiz gibi bir yılda konutlarını, dere ıslahlarını tamamlamak suretiyle yine onlara bu hizmetleri sunacağız. Hiçbir zaman hiç kimseyi, hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden her kapıyı çalarak, her gönüle girerek bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz."

Daha sonra Tatvan ilçesine geçerek Van Gölü sahilinde incelemelerde bulunan Kurum, ardından Ahlat ilçesindeki Millet Bahçesi'ni inceleyerek, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban'dan bilgi aldı. (AA)