Bakan Nebati: Birilerinin anlık fotoğraf kareleri üzerinden çarpıtma yaparak siyasi çıkarlarının peşine düşmesi utanç verici

Bakan Nebati: Birilerinin anlık fotoğraf kareleri üzerinden çarpıtma yaparak siyasi çıkarlarının peşine düşmesi utanç verici

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesi Şanlıurfa'da kahkaha attığı fotoğrafın tepki çekmesi üzerine "Birilerinin anlık fotoğraf kareleri üzerinden çarpıtma yaparak siyasi çıkarlarının peşine düşmesi her şeyden önce kendileri adına utanç vericidir. Bu çarpık zihniyeti, bu fırsatçı yaklaşımı milletimize havale ediyorum" açıklamasını yaptı. 

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, deprem bölgesinde kahkaha atan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye, "Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa'ya deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi ve AKP M.Vekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar!" sözleriyle tepki gösterdi. 

Gelen tepkilere sosyal medya hesabından cevap veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Böylesi bir ortamda dahi çarpıtmalarıyla siyasi çıkar arayışına girenlere en güzel cevabı milletimiz verecektir” diyerek şu notu paylaştı:

"Bu fırsatçı yaklaşımı milletimize havale ediyorum"

“Depremin ilk anından bu yana milletimizle kenetlenerek sahada nasıl bir gayret içerisinde olduğunuz apaçık ortadayken, birilerinin anlık fotoğraf kareleri üzerinden çarpıtma yaparak siyasi çıkarlarının peşine düşmesi her şeyden önce kendileri adına utanç vericidir. Bu çarpık zihniyeti, bu fırsatçı yaklaşımı milletimize havale ediyorum.”

"Siyasi yağmacılık"

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da Şanlıurfa çadır kentteki fotoğrafına ilişkin olarak, "Çadır kentte depremzedelerin acısına ve tebessümüne iştirak ettiğim bir anlık görüntüyü çarpıtarak algı oluşturmak, siyasi yağmacılıktır" dedi.  

TIKLAYIN | CHP’li Tanal: AKP’li Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı, AKP milletvekili aday adayı depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar!

TIKLAYIN | AKP’li Kurtulmuş: Çadır kentte depremzedelerin acısına ve tebessümüne iştirak ettiğim bir anlık görüntüyü çarpıtarak algı oluşturmak, siyasi yağmacılıktır