Barbaros Şansal'a saldıranlar ifade verdi: Milli duygularımıza hâkim olamadık!

Barbaros Şansal'a saldıranlar ifade verdi: Milli duygularımıza hâkim olamadık!

Modacı Barbaros Şansal'a uçaktan inerken saldıran havalimanı çalışanlarından biri, "Milli duygularımıza hâkim olamadık" şeklinde ifade verdi.

Barbaros Şansal'ın yılbaşı gecesi paylaştığı videoda kullandığı bazı ifadeler hedef haline gelmesine neden oldu. Kıbrıs'ta gözaltına alınan Şansal, İstanbul'a getirildiğinde havalimanı apronunda saldırıya maruz kalmıştı. Şansal'a saldıranlar arasında yer hizmetleri (TGS) görevlileri de bulunuyordu.

"Şahısta herhangi bir darp yok"

Olay yerinde bulunan personelden biri, "Uçağı açığa park ettirdik. Daha sonra prosedüre göre ilk önce veya en son indirilmesi gerekiyordu. Kişi ortalarda ekonomide oturuyordu. Yolcuları indirdikten sonra en son aldık. Bu arada polis arkadaşlar diğer yolcuları otobüse almıştı. Uçakta gelirken fiziksel temasta bulunulmuş. Çıkan arbede nedeniyle uçak rötarlı kalktı. İndirilirken apronda çalışanlar direkt şahsa doğru saldırıya geçti. Polis arkadaşlar da koruma kalkanı yaptı. Şahısta herhangi bir darp yok. Hızlıca merdivenden indirip arabaya yönlendirilirken ayağı kaydı ve yere düştü. Merdivende kaldırıp arabaya getirdik" ifadesini kullandı.

TGS görevlilerinden biri de, saldırıya ilişkin, "Milli duygularımıza hakim olamadık. Bağırdık. Polis kalkanından dolayı da herhangi bir şey yapmadık" diye ifade verdi.