Başbakan Yıldırım: Kampanyamız Ankara Arena'da 25 Şubat'ta başlayacak

Başbakan Yıldırım: Kampanyamız Ankara Arena'da 25 Şubat'ta başlayacak

Başbakan Binali Yıldırım,  16 Nisan'daki partili cumhurbaşkanlığını öngören anayasa değişikliği referandumunun kampanyasına 25 Şubat'ta başlayacaklarını söyleyerek "Kampanyamız Ankara Arena'da 25 Şubat'ta başlayacak" dedi.

"Hayır'cıların bindiği HDP-PKK-FETÖ gemisi hiç yürümez"  diyen Yıldırım, "PKK 'Hayır' diyor, FETÖ 'Hayır' diyor, DEAŞ 'Hayır' diyor" diye konuştu. Başbakan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtı'nın El Bab operasyonunda kontrolün büyük ölçüde sağlandığını belirterek "El Bab'da büyük ölçüde kontrol sağlandı." ifadesini kullandı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

Değerli yol arkadaşlarım, kadir şinas milletim. Hanımefendiler, beyefendiler. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Çatısı altında bulunduğumuz gazi meclisimizde yeni bir grup toplantısında birlikteyiz. Grup toplantımızın aziz milletimiz için bereketli neticelere vesile olmasını niyaz ediyorum. Ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu kutlu yürüyüşün en önemli adımlarını attığımız bir dönemden geçiyoruz.

Milletimizin duasıyla Türkiye'nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz. Gece - gündüz demeden, durup soluklanmadan millet için çalışıyoruz. Türkiye'nin bütün illerinin, ilçelerinin, köylerinin nabzını tutuyoruz. 79 milyon insanımız hissiyatına kulak veriyoruz. Yurt dışındaki vatandaşlarımızı da ihmal etmiyoruz. AK Parti Türkiye'nin her köşesinde bacası tüten bir siyaset ocağıdır. Bizler de bu siyaset ocağından çıkan sesleri duyalım diye ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Daha sonra belediye başkanlarımızla istişare toplantısı yaptık. 16 Nisan halkoylamasının üzerinde etraflıca durduk.

Binali Yıldırım "Unutmuşsunuz " dedi, kendi unuttu: Ben yanlış söylüyorum