Sabah 'Türk düşmanı' dedi, Yunan futbolcu 'saçmalık' diyerek yanıtladı

Sabah 'Türk düşmanı' dedi, Yunan futbolcu 'saçmalık' diyerek yanıtladı

Trabzonspor'un gündeminde olan Yunan futbolcu Kostas Mitroglou, Sabah gazetesinde kendisiyle ilgili yapılan "Türk düşmanı" haberini Twitter'dan tepki göstererek yalanladı.

Mitroglou, “Bu saçmalık. Türkiye’deki yakın arkadaşlarım haber verdi. Tabi ki, bu saçmalık. Böyle bir şeyi asla söylemedim" dedi.

Yunan futbolcu Kostas Mitroglou'nun Trabzonspor'a transferinin gündeme gelmesi üzerine “Mitroglou Türk düşmanı çıktı!" başlığıyla bir haber yayınlayan Sabah.com.tr'yi eleştiren 5harfliler.com'daki Karı Kuvvetleri rumuzlu yazar, Mitroglou'nun haberi "saçmalık" diyerek yalanladığını belirterek, İsrailli futbolcu Haim Revivo'ya ait olduğu öne sürülen "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" sözlerini hatırlattı.

'Karı Kuvvetleri' rumuzlu yazarın 5harfliler.com'da dün (07.08.2014) yayınlanan yazısı şöyle:

Etnen dırnah gibi, günahı ve sevabıyla (aradığınız sevaba ulaşılamadı) birbirine bağlı, birbirini devinimli süreçler içinde yeniden üreten (şaka ya şaka bu öyle bir yazı değil), bir şekilde birbirini daha da canavarlaştıran bu üç alan, dün Sabah gazetesinin sıfırdan haber yaratılmasından, olmayan bir şeyin itinayla bezenmesinden hiç gocunmaması sonucu Yunan futbolcu Kostas Mitroglou’nun capslocklara basarak “haberi” Twitter’dan yalanlamasıyla bir araya geldi.