Binali Yıldırım güreş festivalinde konuştu: 2023'te er meydanına çıkacağız

Binali Yıldırım güreş festivalinde konuştu:  2023'te er meydanına çıkacağız

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Hani yenilen pehlivan güreşe doymaz, derler ya, aynen bizim muhalefet gibi. Ama tekrar biraz sonra er meydanına çıkacak güreşçilerimiz gibi 2023’te de bizler er meydanına çıkacağız" dedi.

Kavak Belediyesi tarafından 9. Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivali ve Yaz Şenliği düzenlendi. Binali Yıldırım'ın burada yaptığı konuşmada, "Hani 'yenilen pehlivan güreşe doymaz' derler ya, aynen bizim muhalefet gibi. Ama tekrar biraz sonra er meydanına çıkacak güreşçilerimiz gibi 2023’te de bizler er meydanına çıkacağız. Ve orada milletimizin önünde mücadelemizi vereceğiz." ifadesini kullandı.

AKP'li Yıldırım şunları söyledi: "Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Cumhuriyetimizin 100 yılı. Samsun deyince sıradan bir şehir akla gelmiyor. Samsun esasında Cumhuriyet'in kuruluşunun başladığı, kurtuluşun başladığı şehirdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve arkadaşlarının istiklal mücadelesini başlattığı şehirdir. Onun için Samsun’a son 20 yılda hakikaten güzel hizmetler yaptık. Şu Kavak’ın hemen ilerisinde Çakallı rampalarını bizim yaşlarımızda olanlar bilir. Orada nice acılar yaşandığını bilirler. Elhamdülillah dağları deldik, ovaları viyadüklerle geçtik yolları böldük, hayatları birleştirdik, yolları böldük gönülleri birleştirdik. Ama bir şeye çok dikkat ettik. Sevgili Kavaklılar yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. 15 Temmuz’da bunun en güzel örneğini sizler de gösterdiniz. FETÖ terör örgütüne karşı ay-yıldızlı bayrağımızı indirtmediniz, ezanlarımızı dindirtmediniz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”