Cem Garipoğlu: Babama çok üzülüyorum

Cem Garipoğlu: Babama çok üzülüyorum

Garipoğluailesinin avukatı Aytekin Kaya, yaptığı açıklamada, Cem Garipoğlu'nunilk sözlerinin 'Babama çok üzülüyorum' olduğunu söyledi. Garipoğluailesinin avukatı Aytekin Kaya, zanlı Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıylailgili konuştu.

Cem Garipoğlu'nun ilk sözleri

Garipoğlu: Anlık olaydı, keşke ben ölseydim

Kaya, "Bana teslim olacağı bildirildi. Emniyet'intutumu takdire şayandı ve şüphelinin çocuk olduğunu göz ardı etmediler;tebrik ediyorum. Vali'nin söylediği gibi bundan sonrası adli süreçtirve yapılması gerekenler yapılacaktır. Biz de mutluyuz" dedi. "Benimletemasa geçilmesi ve harekete geçmemiz bir oldu ve çok fazla bilgiveremeyeceğim" diyen Kaya, "Ben kendisiyle biraz sonra görüşeceğim.Babası ve annesi de müvekkilim. Onların da düşünceleri teslim olmasıyöndeydi. Cem'in bana ilk söylediği 'Babama çok üzülüyorum' oldu.

'Kendisi bir çocuk. Ben de pek bir şey soramadım ama çok da normal görmedim. Ama vücut sağlığı iyiydi' şeklinde konuşan Kaya, 'Cem'i teslim ettikten sonra doktor raporu için arkadaşlar ayrıldılar.Ben emniyetteyim. Dün Cem'in vekaletini aldığım için baba ve aileinindüşüncesinin de teslim olma yönünde olduğu yorumunda bulunabilirim.Cem'in 'Babama çok üzülüyorum, onun ilgisi yok' sözlerinden anlıyorumki, kendisi de teslim olmayı düşünmüş' dedi.