Cem Küçük, Aydın Doğan'a "Artık seni biz yöneteceğiz" dedi, canlı yayında kovulacak gazeteciler listesi açıkladı!

Cem Küçük, Aydın Doğan'a "Artık seni biz yöneteceğiz" dedi, canlı yayında kovulacak gazeteciler listesi açıkladı!

Star yazarı Cem Küçük, Kanal 24'te Bugün yazarı Ersoy Dede ile yaptığı Günün Manşeti programında Aydın Doğan'a yönelik tehditlerde bulundu. Cem Küçük, "Artık seni de biz yöneteceğiz. Seninle ilgili kararları da artık biz alacağız Aydın Doğan" dedi.

Cem Küçük, 'kovulmasını istediği gazetecilerin listesi'ni açıklayarak, "Paralel yapıyla mücadele edeceğiz' diyorsan, o zaman Eyüp Can'ın işine son vereceksin. Yardımcısı var Bülent Mumay. İkisinin birden sözleşmesini fesh et. İyi niyetini anlayalım. Nazlı Ilıcak, Kanal D’de program yapıyor. Kovacaksın. PKK meselesine girmiyoum. Ahmet'i, Şirin'i, Nevşin'i kovsun demiyorum" ifadelreini kullandı.

Hürriyet'te yayınlanan açık mektupla ilgili konuşan Küçük, "Bu bir kere teslim olma değil. Aydın Doğan teslim olursa, biat ederse Milliyet gibi olur. Milliyet'in gerçek tirajı 30 bine düştü. Beyaz Türklerin gözünde bir değeri kalmadı. Aydın Doğan böyle yapmaz. Adım gibi eminim. Ilımlı mesaj veriyor burada. 'Geri adım atarım' diyor. Ger adım atmak mı istiyorsun Aydın Doğan? Tamam o zaman bize samimi olduğunu göstermek zorundasın ki ikna olalım. Biz de bakacağız senin durumuna. Daha karar vermedik."