CHP'li Özel'den Bakan Soylu'ya: Dün tükürdüğün yüzü öpen, küfrettiğine methiyeler düzen, yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın!

CHP'li Özel'den Bakan Soylu'ya: Dün tükürdüğün yüzü öpen, küfrettiğine methiyeler düzen, yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği "Kılıçdaroğlu, onursuzdur" sözlerine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Dün tükürdüğün yüzü öpen, dün küfrettiğine methiyeler düzen yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın. İlk seçimde o koltuktan ineceksin! Hesap vereceksin” dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında, ülkeye giren kara para ile uyuşturucu mafyası arasında bağlantı olduğu söylemini yineledikten sonra, “Bizim fotoroman nerede? Yahu bir insanın gram kadar onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder. Böyle insanlar ülkeye en büyük zararı veriyorlar. Hamisi kim, sarayda oturan zat. Ne için? El ele verip bu işleri çeviriyorlar. Ben bilmez miyim? Onların ruhunu bilirim ben” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun bu ifadesinden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Twitter hesabından, “Onursuz olan Kılıçdaroğlu’dur” paylaşımını yaptı.

"Dün tükürdüğün yüzü öpen, küfrettiğine methiyeler düzen, yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın"

Bakan Soylu'ya tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı: 

“Genel Başkanımıza hadsiz ifadelerle saldıran zat, iftira ve yalanlarla dolu bir tweet atmış. Dün tükürdüğün yüzü öpen, dün küfrettiğine methiyeler düzen, yalan bitmeden doğru söz etmeyen bir zavallısın.

İlk seçimde o koltuktan ineceksin! Hesap vereceksin.” 

TIKLAYIN | İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu onursuzdur!

TIKLAYIN | Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya: Bir gram onuru varsa istifa eder

TIKLAYIN | İçişleri Bakanı Soylu: Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz

TIKLAYIN | CHP'li Altay'dan Bakan Soylu'ya: Uyuşturucu baronlarının reklam yüzü olan Suç İşleri Bakanı'ndan alacak onur dersimiz yoktur