CHP'nin hakkında “geçici üyelikten çıkarma” kararı verdiği Tanju Özcan: 1 yılın yaklaşık 4 ayı gitti, geriye kaldı 8 ay…

CHP'nin hakkında “geçici üyelikten çıkarma” kararı verdiği Tanju Özcan: 1 yılın yaklaşık 4 ayı gitti, geriye kaldı 8 ay…

CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun belediye meclisi toplantısında AKP'li Kadın Belediye Meclis üyesine yönelik sözleri nedeniyle hakkında 1 yıl geçici çıkarma cezası verdiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ““Ben yerimdeyim. 1 yıl ihraç edildim ama bunun 4 ayı zaten geçti, bakın benimle ilgili 6 ya da 13 Haziran'da şimdi tam tarihi hatırlamıyorum-tedbir kondu. Yani süreç o zaman işlemeye başladı. Demek ki yaklaşık dört ayı doldu, geriye kalan zaman yaklaşık 8 ay. Beni doğrudan etkileyecek bir durum yok. Ben aynen yerindeyim” dedi.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı’ya konuşan Özcan, CHP’nin kararını, “Beklenmeyen bir şey değildi, sürpriz değil” diyerek değerlendirdi.

Özcan, “CHP’nin 2024’te kendisini aday göstermemesi durumunda ne yapacağına yönelik” soruya, “CHP beni aday gösterir mi göstermez mi bilemem… Buna cevap vermek farazi bir şey üzerine konuşmak olur. Ama ben sağa sola giden biri değilim. Biz buraya aday olmak için gelmedik. Zaten hep buradaydık” diye yanıt verdi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

TIKLAYIN - CHP'nin hakkında “geçici üyelikten çıkarma” kararı verdiği Tanju Özcan, HDP Genel Merkezi'ne kına gönderdi