CHP Sözcüsü Öztrak’tan Erdoğan'a: İmzasını inkâr eden, aslını da inkâr eder

CHP Sözcüsü Öztrak’tan Erdoğan'a: İmzasını inkâr eden, aslını da inkâr eder

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin Cumhurbaşkanı danışmanı olarak atandığı kararı hatırlatarak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü SADAT açıklamalarını eleştirdi.

Öztrak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Erdoğan 'SADAT yöneticileriyle yakından, uzaktan alakam yok' demiş. Kendine bağlı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu'na yine kendi imzasıyla atadığı ilk isme bir baksın. İmzasını inkar eden, aslını da inkar eder." ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN | Erdoğan: SADAT’ın yöneticileriyle yakından, uzaktan hiçbir alakam yok

Benzine zam; litresi 24 liraya dayandıKılıçdaroğlu'ndan "SADAT ile alakam yok" diyen Erdoğan'a fotoğraflı yanıt: Tanıştırayım, solundaki 6. kişi kurucusuSüleyman Soylu: Daha hararetli günler gelecek9 yılın ardından ilk: Bakan Nebati Mısır'a gidiyorTürkiye Barolar Birliği müzik saati kısıtlamasını Danıştay’a taşıdıİstanbul'a 5 bin yeni taksi teklifi 14. kez reddedildiElektriğe yüzde 100 zam yoldaErdoğan: SADAT’ın yöneticileriyle yakından, uzaktan hiçbir alakam yokAlmanya, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini onayladı" />