Kito; serbest gezen, yüzde 100 doğal ve taze et kaynağı besi hayvanlarından ürettiği mamalarıyla, evcil hayvanlara daha sağlıklı bir beslenme düzeni sunuyor.
Fresh mamaları İstanbul'da Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı üretim mutfağında kendileri hazırlayan Kito, kuru mamaları da Karkas Çiftliği’nin doğal ortamında yetişen ve antibiyotik içermeyen kuzuların etleri ile Manisa’da üretiyor.
Kito; mamaların üretiminde kullanılan ham maddelerin genetiği değiştirilmiş organizma içermemesi konusuna dikkat ettiğini belirtiyor.
Köpeklerin bağışıklık sistemini güçlendirmesi, kas gelişimini desteklemesi, deri dokusunu ve tüylerini daha sağlıklı kılmasına özen gösterdiklerini belirten Kito; GDO’suz, glutensiz, katkısız ve hipoalerjenik mamalar hazırlıyor.
Kito, öncelikle fresh (taze) mama; bununla birlikte kuru ve yaş mama üretimi yapıyor.
Kedi ve köpekler için kapsayıcı bir beslenme planı sunabilmek adına çiğneme ürünleri, cookie (kurabiye), ilik suyu ve balık yağı ile ürün ailesini tamamlıyor.
Kito; üretimlerinin diğer mamalardan ayıran en önemli özelliğin, "Karkas Çiftliği bünyesinde serbest gezen, antibiyotiksiz, GDO’suz ve ata tohumları ile beslenen hayvanlardan elde edilen etleri kullanarak üretim yapıyor olmalarına" bağlıyor.
Tüm mama formülasyonları, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veterinerlik fakültesi desteğiyle hazırlanıyor.
Mamalar çok sayıda yararlı besinin bir araya gelmesiyle oluşuyor ve doymamış yağ, vitamin, mineral, aminoasit gibi önemli bileşenleri barındırıyor.
Taze Et Enjeksiyon Sistemi (FMIS) ile hazırlanan kuru mamalar, doğal kuzu etinin sindirilebilirliğini yüzde 99’a çıkarırken tadını, tazeliğini ve besleyiciliğini de en üst seviyeye taşıyor.
Kito yeni nesil mamaların; kas gelişimini destekleyip, bağışıklık sistemini güçlendirip, deri dokusunu ve tüyleri beslediği belirtiliyor.