Cumhurbaşkanlığı üyesi, İmamoğlu'na destek veren sanatçılara 'tosuncuk' dedi; "Ne çok güzide sanatçımız ve seçkin hukukçumuz varmış!"

Cumhurbaşkanlığı üyesi, İmamoğlu'na destek veren sanatçılara 'tosuncuk' dedi; "Ne çok güzide sanatçımız ve seçkin hukukçumuz varmış!"

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, sosyal medya üzerinden Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıları hedef aldı. Sanatçılara  'tosuncuk' diye hitap eden Karaca, "27 Nisan muhtırasında, 367 garabetinde, Ak parti kapatma davasında, 17-25 Aralık yargı darbesinde ve son olarak 15 Temmuz kanlı darbe ve işgal girişiminde yoktular..." ifadelerini kullandı. 

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yaptığı konuşma "Artık herkes konuşacak, sanatçılar konuşacak" çağrısında bulundu. Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına sanatçılar, sosyal medyada #herşeygüzelolacak etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla destek verdi. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca sosyal medya üzerinde sanatçıları hedef aldı.

Karaca yaptığı paylaşımda, "Hukuk ve demokrasi sevdalısı, Ne çok güzide sanatçımız ve seçkin hukukçumuz varmış! Bu tosuncuklar; 27 Nisan muhtırasında, 367 garabetinde, Ak parti kapatma davasında, 17-25 Aralık yargı darbesinde ve son olarak 15 Temmuz kanlı darbe ve işgal girişiminde yoktular..." dedi.