Esra Erol'a çok kızdı

Esra Erol'a çok kızdı
Flash tv ekranlarında hafta içi her gün "Yasemin Bozkurt'la Desti İzdivaç"ı sunan Yasemn Bozkurt meslektaşı Esra Erol'a kızdı.

Erol'un "Bu formatı ben başlattım" yönündeki açıklamalarına tepkigösteren Bozkurt,  "2003 yılında program yaparken programım içinde birformat kullandım. Bu format gerçekten evlenmek isteyen yalnızinsanların bir araya gelmesi, birbirlerini daha kolay tanıması için birplatform oluşturmaktı.Hatta bununla da yetinmeyerek evlenmek için imkanı olmayan kişilere dedestek vermeye çalışıyorduk. Bu program içi bölüm kısa sürede çok fazlailgi çekti. Biz de böylece ciddi bir evlilik programı yapmaya başladık.Çünkü evlilik ciddi bir işti ve bu ciddi kuruma gereken saygıgösterilmeliydi. Biz bıraktıktan yıllar sonra birileri benim yaptığımformatı alıp tüm ciddiyetinden çıkartıp göbek atma programına çeviripbu benim formatım diyemez. Bu korsanın dik alasıdır. Bu emeğesaygısızlıktır. Esra Erol'un bu formatı ben başlattım ben bitirirmsözleri üzerine gerçekten üzüldüm ve kızdım. Şöhret dipsiz bir kuyudur.

Bir gün varken bir gün yok olursunuz.yokluğunuz da farkedilmeyebilir.Esra Erol'u bu konuda saygıya ve dürüstlüğe davet ediyorum. Türkiye'deen çok formatı çalınan isimlerin başında geliyorum" diye konuştu.