Eyüpsultan'daki trafik kazasında bir polis memuru şehit oldu

Eyüpsultan'daki trafik kazasında bir polis memuru şehit oldu
Fatih'te motosikletli yunus timi, Eyüpsultan'daki şube müdürlüğü yerleşkesine dönerken yağışın da etkisiyle motosikletin kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Kazada, 25 yaşındaki polis memuru Mustafa Kartal şehit düştü. Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru şehit oldu, bir polis de yaralandı.
 
Kaza Fatih Ayvansaray Mahallesi Ayvansaray Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında meydana geldi.  Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Uğurcan Aslanpay ve Mustafa Kartal görev dönüşü başlayan aşırı yağmura yakalandı. Motosikleti kullanan polis memuru Aslanpay, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada Kartal ağır yaralı, Aslanpay ise hafif yaralı olarak  Eyüpsultan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki 4 yıllık polis memuru Mustafa Kartal hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
 
Meslektaşı Aslanpay'ın hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Şehit polis Mustafa Kartal'ın naaşının Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şehit Polis Memuru Kartal'ın cenaze törenine ilişkin açıklamanın daha sonra yapılacağı bildirildi.