Fenerbahçe Beko'da Koronavirüs alarmı

Fenerbahçe Beko'da Koronavirüs alarmı

Fenerbahçe Kulübü, "Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) belirtilerine rastlanmıştır" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

"Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır. Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir. Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır."

Kongre üyesinden "test sonuçları pozitif" iddiası

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Fenerbahçe kongre üyesi Orhan Uğurluoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Beko oyuncuları Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın test sonuçlarının pozitif çıktığını ileri sürdü. Uğurluoğlu, Cenk Renda'nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini iddia etti.

 

Cenk Renda: Yoğun bakımda olduğum bilgisi doğru değil

Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda, Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olduğu iddialarını yalanladı.

Cenk Renda, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Yoğun bakımda olduğum bilgisi doğru değil. Ancak çok donanımlı bir hastanede, sağlık ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyorum" dedi.