"Fil kadar masum tiyatro"dan; İngilizce çocuk oyunları geliyor

"Fil kadar masum tiyatro"dan; İngilizce çocuk oyunları geliyor

Sanat hayatına “Fil kadar masum tiyatro” sloganı ile  başlamış olan Tiyatro Fil; çocukların eğitimlerine eğlenceyle beraber destek olmak amacıyla, İngilizce öğretmenler ve pedagoglar eşliğinde 3 İngilizce çocuk tiyatrosu hazırladı.

İngilizce çocuk oyunları ve aktiviteler hazırlayarak her çocuğun dünyasında yer almayı hedefleyen Tiyatro Fil'in; 'Clean Clean With Green', 'Joey's Adventures' ve 'My Snowman' adlı 3 İngilizce oyunu, Ocak 2017 itibariyle sahneye konacak.

Tiyatro Fil'in 'eğitim' temelli üretilen projeler öğretim teknikleri göz önünde bulundurularak, İngilizce öğretmenleri ve pedagoglar eşliğinde anaokulu ve ilköğretim müfredatına uygun olarak hazırladığı oyunları, 3-9 yaş arası çocuklar rahatlıkla izleyebiliyor. İnteraktif olarak sahnelenen oyunlar çocukların katılımıyla yönleniyor. Çocuklar oyuncularla İngilizce iletişim kuruyor ve öğrendiklerini pekiştiriyor. Ayrıca yeni kelimeler öğrenerek İngilizce diline ilgilerini arttırıyorlar.

Misyonlarını, "Her şeyin en iyisini hak eden çocuklarımızın, eğitimlerine destek olmak amacıyla eğlenceli, kaliteli, eğitsel aktivitelerin yanı sıra İngilizce ve Türkçe tiyatro oyunları da sunarak gelişimlerine katkıda bulunmak" sözleriyle tanımlayan Tiyatro Fil'in, İngilizce Çocuk Tiyatroları Ocak 2017 programı şöyle:

 

“CLEAN CLEAN WITH GREEN”