Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, 21 Temmuz Perşembe akşamı, yayın hayatına başladı. Show Tv'nin dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Konusu ve oyuncu kadrosunun merak edildiği dizi, perşembe akşamları yayınlanacak.

Yapımını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin proje tasarımı ve senaryosu ise Gani Müjde'ye ait.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi; Kirli geçmişini ardında bırakıp polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı ve atandığı Karabayır Lisesi'nde tanıştığı, yolu ıslahevinden geçmiş ve kendilerine verilen ikinci şansı kullanmak isteyen beş gencin çarpıcı hikâyesini anlatacak.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, ve Murat Göçmez gibi isimler bir arada.