Genç Kızılay yöneticilerinden Furkan Özdemir’in özgeçmişi gündem oldu: "5'inci sınıfta okul başkan yardımcısı, 8'inci sınıfta okul başkanı seçildi..."

Genç Kızılay yöneticilerinden Furkan Özdemir’in özgeçmişi gündem oldu: "5'inci sınıfta okul başkan yardımcısı, 8'inci sınıfta okul başkanı seçildi..."

Genç Kızılay ekibinde başkan yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in özgeçmişi gündem oldu. Özdemir'in özgeçmişinde 5. sınıfta okul başkan yardımcısı, 8. sınıfta da okul başkanı seçildiğine ilişkin bilgiler yer alıyor.

Kızılay'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerde elinde bulunan çadırları AHBAP'a satmasının infial yaratmasının ardından, bu kez Genç Kızılay ekibinden Furkan Özdemir'in özgeçmişi gündem oldu. 

Son olarak tartışmaların odağındaki Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın oğlu Muhammed Furkan Kınık'ın Genel Başkan Yardımcısı olduğu Genç Kızılay ekibinin Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in özgeçmişinde ilkokul ve ortaokuldaki "başkanlıkları" anlattığı görüldü. 

Özdemir’in özgeçmişinde yer alan bilgilerde şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul’da doğdu. 5'inci sınıfta okul başkan yardımcısı, 8'inci sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı."

 

TIKLAYIN | AKP'li Bülent Turan'dan Kızılay yorumu: Keşke böyle ağır ve acılı bir günde satış yapmasaydı

TIKLAYIN | Gazeteci Murat Ağırel: Kızılay, AHBAP’a çadır sattı

TIKLAYIN | Ahbap, Kızılay'dan çadır satın alındığını doğruladı: 2050 tane çadırı deprem bölgesine gönderdik