Gmail'de 'geri al' yeniliği

Gmail'de 'geri al' yeniliği
T24- Eğer patronunuza ya da eski sevgilinize yanlışlıkla gönderdiğinize-postaların pişmanlığını hala yaşıyorsanız artık bu pişmanlığı ‘gerialabilirsiniz’. Google’ın e-posta servisi Gmail’in yetkililerinin yaptığıaçıklamaya göre; geçen seneden bu yana kullanıma sunulan “geri al” seçeneği iletalihsiz maillerin gönderme işleminin iptal edilebileceğini söylediler.

İş arkadaşlarınız ile patronunuz hakkında konuştuğunuz yazışmalaryanlışlıkla patronun kendisine gittiyse ya da sevgilinize yazdığınız romantikmesaj posta ağınızdaki herkese gönderildiyse Gmail kullanıcısı iseniz artık ikincibir şansınız var.

Yetkililer Google’ın e-posta servisi Gmail’in ‘geri al’ seçeneğinin geçenyıldan bu yana kullanıcıların hizmetinde olduğunu fakat geri alma seçeneğinin 5saniye gibi çok kısa bir süre içinde çok hızlı hareket edilmesi şartı ilegerçekleştiğini belirttiler. Geçtiğimiz günlerde yapılan güncellemelere göretalihsiz e-postalar 30 saniye içinde geri alınabileceğini açıkladılar.

E-postanızı geri almanızın yolu ise şöyle: e-postanızı gönderdikten sonra“gönder” butonunun üzerinde beliren “gönderiliyor…” uyarısının yanında “gerial” sekmesiyle işleminizi geri alma şansına sahipsiniz.