Grup sekse meslekten ihraç kararı

Grup sekse meslekten ihraç kararı
Antalya' da nezarethanede bir hayat kadınıyla grup seks yaptıkları gerekçesiyle 2 polis memuru meslekten ihraç edildi.Olay, geçen yıl Kasım ayında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 4katlı Asayiş Şube Müdürlüğü binasının Nezarethane ve Gözaltı BüroAmirliği'nde meydana gelmişti. İnfaz Büro Amirliği ekipleri fuhuşyapmak ve yer temin etmek suçundan aranan G.T.'yi Konyaaltı'nda bulunanbir otele yapılan baskın sırasında yakalayarak gözaltına almış, ertesigün adliyeye çıkarılmak için nezarethaneye konulan kadın burada polismemurları İ.T. ve M.A. ile grup seks yapmış ve bu olay MOBESEkameraları tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

Nöbetçi müdürün bastığı 2 polis açığaalınırken, 5 polis hakkında da soruşturma açılmıştı. İdari soruşturmakapsamında ifade veren G.T. polislerin kendisini taciz etmediğinisöyleyerek, “Hallerine üzüldüm, onlarla beraber oldum” demişti.

Başlatılan idari soruşturma tamamlandı vesoruşturmayı yürüten müfettişler, iki polis memuru hakkında meslektenihraç kararı alınmasını önerdi. Disiplin Kurulu'nun kararını İçişleriBakanlığı da onayladı.

Polislerden İsmail T.'nin, kadınla cinselilişkiye girmekten, diğer polis M.A.'nın ise gözcülük yaparak olaya gözyummak suçundan meslekten ihraç edildikleri öğrenildi.