Igor Tudor: 2-3 gündür pek bir şey yapmadık; savunmada kompakt bir görüntü sergiledik

Igor Tudor: 2-3 gündür pek bir şey yapmadık; savunmada kompakt bir görüntü sergiledik

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin temsilcilerinden Galatasaray, ön eleme turunda İsveç ekibi rakibi Östersunds'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, maçtan 2-3 gün öncesine kadar çok fazla antrenman yapmayarak takımı dinlendirdiği itirafında bulundu.

Savunmada kompakt bir görüntü sergilediklerini savunan Hırvat teknik adam, 1 hafta sonra oynanacak rövanş maçına dinlenmiş bir şekilde çıkacaklarını ve sakat olan Belhanda'nın da dönüşüyle turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Galatasaray'ın 39 yaşındaki Hırvat teknik direktörü, maçtan sonra şöyle konuştu:

"Bugün oynadığımız arkadaşlara bakıyorsunuz, 2.5 haftadır hazırlanıyorlar, ölüm kalım maçına çıkıyorsunuz, çok önemli maça çıkıyorsunuz, 2.5 hafta hazırlık dönemi geçirdik biz. Normalde 6 haftalık bir hazırlık kampı geçirip maça çıksak farklı olabilirdi. Rakibe bakıyorsunuz, ligin yarısına gelmiş, iyi top oynuyor, iyi organize olmuş"

"İkinci maçta daha diri olacağız"

"Son 2-3 gun pek bir şey yapmadık. Takımı dinlendirip, maça diri çıkmalarını istedik. Şu an durumumuz bu. 7 gün sonra 2. ayağı oynayacağız. 2. maçta turu geçecek skoru alacağımızı umuyorum. Belhanda’nın dönüşü ve 1 haftalık aradan dolayı takımın 2. maçta daha diri olacağını düşünüyorum. Galatasaray, bu turu geçen takım olacaktır"

"Hagi'nin Galatasaray'da attığı en güzel 10 gol"