İmamoğlu’nun Trabzon mitingi yerel basında: İstihbaratçı edasıyla alanda gezen AK Partili yöneticiler bütün programları mercek altına aldı

İmamoğlu’nun Trabzon mitingi yerel basında: İstihbaratçı edasıyla alanda gezen AK Partili yöneticiler bütün programları mercek altına aldı

YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal kararı ile mazbatası elinden alınan Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, bayramın ikinci gününü memleketi Karadeniz kentleri Trabzon, Giresun ve Ordu’da geçirdi. İmamoğlu’nu hem kent merkezleri hem de ilçelerde CHP’nin alışık olmadığı bir kalabalık karşılarken; İstanbul adayının bayram gezisi yerel basında da kendisine geniş yer buldu.

TIKLAYIN - İmamoğlu'nun 'Karadeniz çıkarması' sosyal medyanın gündeminde: "Bu enerji İstanbul'a da yansıyacak"

Trabzon’da yayın yapan 61saat’te yer alan İmamoğlu’nun ziyaretine dair haberde, ilk olarak bayramlaşma olarak planlanan etkinliğin ‘siyasi parti liderlerinin mitinglerini aratmadığı’ yorumu yapıldı.

CHP’nin yanı sıra diğer partililerin ve ‘bozkurt’ işareti yapan çok sayıda vatandaşın da alanda olduğu kaydedilen haberde, şu ifadelere yer verildi:

“Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon programı AK Partiler tarafından da yakından takip edildi. Adeta bir istihbaratçı edasıyla alanda gezen AK Partili yöneticiler İmamoğlu’nun diğer bütün programlarını mercek altına aldı. Gerek sosyal medyadan gerek gazetecilere ulaşarak İmamoğlu’nun hamlelerinden ve ziyaretlerinden haberdar olmak istediler. Meydan’da karşılaştığımız eski bir AK Parti yöneticisi ‘Meydan çok kalabalık. Bu kadar kalabalık olacağını beklemiyorduk.’ değerlendirmesi yaptı.”