İnce, Kırşehir mitinginde Erdoğan'ın 'Aldatıldık' açıklamalarını izletti

İnce, Kırşehir mitinginde Erdoğan'ın 'Aldatıldık' açıklamalarını izletti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırşehir'de vatandaşlara seslendi. İnce, Erdoğan'ın "Biz ne aldanan ne aldatan olduk" açıklamalarını hatırlatarak Erdoğan'ın "Aldatıldık" sözlerini içeren bir videoyu, Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin videolarını izletti.

İnce Erbakan videosunu izletirken kendisini eleştiren Erdoğan'a, "Ben genel başkanıma, hırsız, siyonist demedim. Bak senin gelen başkanın Erbakan sana neler demiş?" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın otomobil fabrikaları konusundaki eleştirilerini hatırlatan İnce, "Sen arabanın kaportasını yapmaya talipsin, ben beynini" diye konuştu.

İnce, "Erdoğan'ın oyununa gelmeyeceğim" diyerek "Benimle kavga etmek istiyor, ben projelerimi anlatacağım" ifadesini kullandı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Gülmek için yandaş medyayı izlediğini aktararak, "İleri derecede gerizekalılar" ifadesini kullandı. 

 İnce Kırşehir'deki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşın senin görüştüğünü söylüyor, ona sesini çıkarmıyor da, bana niye ses çıkarıyorsun? Sırayla açıklayacağım, mermilerimin hepsini kullanmam. Biraz acı çeksin. Merkez Bankası'nda yanlış olur, Muharrem İnce'de yoktur. Bir şey söylüyorsam o vardır, işkembeyi Kübra'dan atmam. Altını doldururum. Bu 25 günden İnce hastalığa tutulabilir."

"Hep aldatılmış!"

"Mitingde Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğim videoyu izletmiş. Ben söylediklerimin arkasındayım. Ne dediysem o. Eleştirebilirim, sen söylediklerinin arkasında mısın? Bakalım, verin 3 numaralı videoyu. Hep aldatılmış. Devam edelim. Bana diyor ki, sen kurultayda genel başkanını eleştirdin. Eleştirdim, sana mı soracağım? Muharrem İnce, ne dediyse o. Bakalım senin genel başkanın ne demiş, onu izletelim.