İsmail Saymaz: Yapıcıoğlu ne parti programında yazılan görüşlerden geri adım attı ne de Hizbullah’a terörist dedi; gayet tutarlı

İsmail Saymaz: Yapıcıoğlu ne parti programında yazılan görüşlerden geri adım attı ne de Hizbullah’a terörist dedi; gayet tutarlı
Gazeteci İsmail Saymaz, "Hüda Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ne parti programında yazılan görüşlerden geri adım attı ne de Hizbullah’a terörist dedi. 'MHP’nin hassasiyetlerini MHP’nin temsilcisine sorun' dedi. Gayet tutarlı" ifadelerini kullandı.
 
Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıklayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Yapıcıoğlu, Hizbullah’ın terör örgütü olup olmadığını sorusunu cevapsız bıraktı. Mehmet Akif Ersoy, partisinin programında yazılanları okuması üzerine Yapıcıoğlu'na MHP ile nasıl bir arada olabilecekleri sorusunu yöneltti. Yapıcıoğlu ise, “MHP’nin bu hassasiyetlerini MHP’nin temsilcisine sorun” yanıtını verdi. 
 
İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hüda Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu’nu Habertürk’te izledim. Ne parti programında yazılan görüşlerden geri adım attı ne de Hizbullah’a terörist dedi. 'MHP’nin hassasiyetlerini MHP’nin temsilcisine sorun' dedi. Gayet tutarlı" dedi. 

TIKLAYIN | HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Vatan Partisi lideri Perinçek’e: Ciddiye almıyorum