Kaftancıoğlu ve İmamoğlu’ndan açıklama

Kaftancıoğlu ve İmamoğlu’ndan açıklama

Sandıklar kapandıktan sonra Millet İttifakı'nın İBB adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı. İmamoğlu "Aynı şekilde devam etmesini diliyoruz.İl başkanımız ile vatandaşlarımızı buradan bilgilendirmeye devam edeceğiz. Güzel, sıkıntısız, problemsiz sürsün. İstanbulumuza ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Sarıyer’deki CHP’nin seçim koordinasyon merkezinde kameralar karşısına geçen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sandıkların tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’da da kapandığını hatırlatarak aralıklarla kamuoyunu bilgilendireceklerini söylediler.

Sözcü'den Özlem Güvemli ve Fatma Vurgun'un aktardığına göre sözlerinin başında Malatya’da meydana gelen ve 2 Saadet Partilinin hayatını kaybettiği olaya değinen Ekrem İmamoğlu “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Umuyorum daha fazla üzücü bir olay duymaksızın bu süreci tamamlarız. Bu bir yerel seçim, günün sonunda bir netice ortaya çıkacak. Üzücü olayları hiçbirimizin duymak istemediğini biliyorum.” dedi.

İstanbul'da güzel bir seçim süreci yaşandığını belirten İmamoğlu “Aynı şekilde devam etmesini diliyoruz.İl başkanımız ile vatandaşlarımızı buradan bilgilendirmeye devam edeceğiz.Güzel, sıkıntısız, problemsiz sürsün. İstanbulumuza ve Türkiye'ye hayırlı olsun” dedi.