Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi

Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın Şenol Can'dan sonra yeni teknik direktörü belli oldu. Kasımpaşa, Selçuk İnan ile anlaşmaya vardı.

NTV Spor'un haberine göre, futbolu bıraktıktan sonra Eylül 2020'den Ocak 2022'ye kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu.

Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına vardı. Genç teknik adam bugün çalışmaya başladı. Selçuk İnan ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı.

Kasımpaşa'dan resmi açıklama geldi

2020 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından, Sarı-Kırmızılılar'da yardımcı antrenörlük görevi yürüten Selçuk İnan kariyerine teknik direktör olarak devam edecek. İnan, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaşırken kulüpten açıklama geldi.

Kulüpten yapılan paylaşımda, "Kasımpaşamız, Teknik Sorumluluk görevi için Selçuk İnan ile anlaşmaya varmıştır. İnan için düzenlenecek imza töreni, yarın (22 Kasım Salı) saat 14:30'da Kemerburgaz Turgay Ciner Tesislerimizde gerçekleştirilecektir." denildi.