Kılıçdaroğlu: İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz, bu yola girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar

 Kılıçdaroğlu: İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz, bu yola girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) kayyum atanacağı iddialarına ilişkin olarak, "İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz, bu yola girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar" dedi. 

Kılıçdaroğlu, bugün Bostancı- Dudullu metro hattının açılışında yaptığı konuşmada, “Bu ülkenin ilk ihtiyacı adalet. Adalet için mücadele etmek zorundayız, aksi halde insanlığımızı kaybederiz" ifadesini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Eğer kainat adalet üzerine inşa edilmişse ve hepimiz adalet ne zaman gelecek diye bekliyorsa; adaleti sağlamak zorundayız. Adalet için ortak mücadele etmek zorundayız. Aksi halde insanlığımızı kaybederiz. Adalet gibi önemli bir kavramın hakkını teslim  etmek zorundayız.

Eğer bir kişi halkın oylarıyla seçilmişse, kendi beldesine hizmet ediyorsa o kişinin hakkını alacak güç  İstanbulludur. Görüşümüz, kimliğimiz ne olursa olsun birlikte mücadele etmek zorundayız. Ekrem İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz. Söyledim, bu yola girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar. Bu kadar mert ve erkekçe söylüyorum.

"Ekrem Bey'in verdiği hizmeti sindiremiyorlar"

Bu memleket kolay kurulmadı. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. Geldikleri gibi gidecekler. Ama sadece gitmeyecekler, siyasetten emekli edeceğiz onları, siyaset arenasından sileceğiz. Yetkiyi veren de İstanbulludur, yetkiyi alacak da İstanbulludur. Ekrem Bey’in verdiği hizmet sindiremiyorlar. Ekrem başkan, İstanbul’u dünyanın incisi haline getirecek. Bunu hep beraber yapacağız. Adalet için, hak için, hukuk için mücadele edeceğiz. Adaleti bu ülkeye ya getireceğiz, ya getireceğiz!"

TIKLAYIN | İmamoğlu: Milletin seçtiğini ancak millet değiştirir, İstanbul için adalet, Türkiye için adalet!

TIKLAYIN | Akşener’den İmamoğlu’na: Söz olsun gümbürtüye gitmeyeceksin; seni verirsek bunlara Türkiye’nin geleceğini vermiş oluruz, geldikleri gibi gidecekler