Kral 101 Okey: Rekabet için Her Şey Hazır

Kral 101 Okey: Rekabet için Her Şey Hazır

Kral 101 Okey, eğlenceli ve yenilikçi 101 Okey deneyimini ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunan bir mobil oyun olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyunculara Türkiye'nin farklı şehirlerinde yer alan arkadaşlarıyla veya diğer oyuncularla rekabet etme imkânı sunan 101 Okey oyunu, sahip olduğu gelişmiş özellikleri ile rakiplerine fark atıyor.

Oyun içi sohbet özelliği sayesinde oyuncular, 101 Okey oynarken yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve sohbet ederek eğlenceli vakit geçirebilirler.

101 Katlamalı Turbo ve 101 Katlamasız Turbo oyun masasında seviyelerine göre çeşitli rakiplerle karşılaşan oyuncular, kendi özel masalarını kurabilir ve arkadaşlarını 101 Okey oynamaya davet edebilirler.

Özenle tasarlanmış gerçekçi Okey masaları ile fark yaratan, gerçek oyuncularla tanışabileceğiniz ve sıralama listelerinin zirvesine çıkmak için mücadele edeceğiniz oyunda, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Birçok farklı oyun moduna ek olarak Kral 101 Okey‘de boş zamanlarınızda sizi eğlendirecek mini oyunlar da yer alıyor.

Akıllı telefonunuza veya tabletinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kral 101 Okey, 101 Okey’i evinizin rahatlığında gerçek oyuncularla oynamanıza olanak sağlıyor.

Sahip olduğu gelişmiş ödül sistemiyle de oyuncularını oldukça mutlu eden oyunda, oyuncuları her gün birçok ücretsiz ödül ve hediye bekliyor.

Boş zamanlarını keyifli şekilde geçirmek isteyen oyuncuların mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi olan Kral 101 Okey, Android ve IOS platformlarında ücretsiz olarak oyuncuları bekliyor.

Aşağıdaki bağlantılar yardımıyla oyunu ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Kral 101 Okey Google Play İndirme Bağlantısı:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.kral101okey

Kral 101 Okey App Store İndirme Bağlantısı:

https://apps.apple.com/tr/app/kral-101-okey/id1621034655