Lazer Epilasyonda İlk Tercih Buz Lazer

Lazer Epilasyonda İlk Tercih Buz Lazer

80’den fazla ülkede uygulanan Buz Lazer, lazer epilasyon merkezlerinin de kullanmayı en çok tercih ettikleri ve en başarılı geri dönüşleri aldıkları lazer epilasyon yöntemidir. Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri arasında en etkili ve kalıcı sonuçlara sahip olması ile öne çıkmaktadır.

Lazer Epilasyon Merkezlerinin İlk Tercihi: Buz Lazer

Buz Lazer, lazer epilasyon uygulamaları arasında en acısız, en hızlı ve en son teknolojiye sahip olanıdır. Alexandrite, Diyot, Nd:YAG lazer dalga boylarını tek bir sistemde birleştirmiştir. Buz Lazer ile masaj konforunda seanslarla istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmak mümkündür.

Soprano ICE™ ütüleme epilasyonun mucidi Alma Lasers firması tarafından, uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilmiştir. Ülkemizde Buz Lazer™ adı altında lanse edilmiş ve Buz Lazer™ isminin marka tescili yapılmıştır. Buz Lazer ağrısız ve konforlu bir lazer epilasyon için devrim niteliğinde teknolojilere sahip FDA onaylı lazer epilasyon sistemidir.

Buz Lazer, kalıcı sonucları ve acısız lazer epilasyon süreci ile Lazer epilasyon merkezlerinin ilk tercihi olmayı başarmıştır.

Buz Lazer Epilasyon Kıl Köklerine Ne Kadar Sürede Etki Eder?

Buz Lazer epilasyon ve tüm Lazer epilasyon yöntemleri sadece büyüme evresindeki kıl köklerinde etkili olabilir. Fakat tüm kılları aynı anda büyüme evresinde olması mümkün değildir. Bu nedenle her zaman birden fazla seansa ihtiyaç duyulmaktadır.Kıl yapısı, cilt yapısı ve uygulama yapılacak bölge gibi birçok faktöre bağlı olarak,  tamamen sonuç almak için bazen 6 seans yeterli olurken bazen de 8-10 seans gerekebilir.

Kılın yapısı ve büyüme döngüsü göz önünde bulundurularak, uzayan kılların maksimum 2-3 hafta sonra kendiliğinden döküleceğini söyleyebiliriz.Uzayan kılların  dökülme işlemi tamamlandıktan sonra ortalama 4 ile 6 hafta arası kadar bir süre işlem yapılan alanlarda kıl uzamaz. Bu sürecin sonunda yavaş yavaş tekrar kıllar uzamaya başlar ve bu durum yeni bir seansın yapılmasının gerektiğini işaret eder.

Her lazer epilasyon seansı ile birlikte kıl kökü incelir ve bir miktar tahrip olur. Tüm seansların sonunda yeterince hasar gören kıl köklerinde bir daha kıl uzamaz. Dolayısıyla, Buz Lazer epilasyon uygulamalarının etkinliğini ilk seanstan itibaren görmek mümkündür.

Gerçek Buz Lazer Merkezleri Seans Ücretleri Nedir?

Buz Lazer ve tüm lazer epilasyon uygulamalarının seans fiyatları kişinin cilt yapısına, kıl yapısına, kıl yoğunluğuna, ve işlem yapılacak bölge sayısı, genişliği gibi faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir.

Buz Lazer Epilasyon seanslarının istenilen sonuçları verebilmesi için işlemlerin profesyonel ekipler tarafından, FDA onaylı orjinal cihazlar ile ve kişiye uygun dozlarda yapılması gerekmektedir.

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı gerçek Buz Lazer merkezlerine buzlazer linkinden ulaşabilir ve diğer tüm illerde bulunan Buz Lazer merkezleri için detaylı olarak seans fiyat bilgisi alabilirsiniz.