Lazer Epilasyonun Güvenilir adresi: Buz Lazer

Lazer Epilasyonun Güvenilir adresi: Buz Lazer

Lazer epilasyon İnsanların genel bir sorunu olan istenmeyen kıl ve tüylere kalıcı çözümler sunmaktadır.  Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayını almıştır. Bu da lazer epilasyonun vaat ettiği tedaviyi yaptığını ve bu tedaviyi yaparken çevre dokuya zarar vermediğini klinik çalışmalarla kanıtlamıştır. Lazer epilasyon uygulamaları 30 yılı aşkın süredir güvenle uygulanmaktadır.

Buz Lazer epilasyon ise geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin üstüne koyduğu gelişmiş teknolojileri ile son dönemin gelişmiş ve en popüler lazer epilasyon yöntemleri arasında olmayı başarmıştır. Buz Lazer 80’den fazla ülkede uygulanan FDA onayına sahip güvenli bir sistemdir. Hakkında birçok klinik çalışma mevcuttur. Türkiye dağıtıcı firması olarak Buz Lazer adıyla tanıtılmaktadır. Patenti uzun uğraşlar sonucu Buz Lazer’i geliştiren Alma Lasers firmasına aittir. Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri arasında etkili ve kalıcı sonuçlara sahip olması ile öne çıkmaktadır.

 

Soprano Titanium ile Son Teknoloji Lazer Epilasyon Deneyimi

Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzde mevcut olan en eksiksiz lazer epilasyon yöntemi kabul edilmektedir.

Medikal estetik pazarı için enerji bazlı çözümler sunan Alma Lasers firması tarafından geliştirilen Soprano Titanium, etkili sonuçları konforla birleştiren eksiksiz bir lazer epilasyon sistemidir. 4 cm² genişlikteki aplikatörü ve gelişmiş soğutma sistemi ile artık çok daha hızlı ve daha da ağrısız lazer epilasyon sunmaktadır. Buz Lazer cihazları ile müşterilerine uzun yıllardır etkili ve kalıcı sonuçlar sunmaktadır.

Soprano Titanium, öncü bir yaklaşımla üç kombine dalga boyunun faydalarından yararlanarak profesyonel lazer epilasyon dünyasında sonuç odaklı yeni bir çözüm yaratır. Ayrıca cildi uygulama boyunca sürekli olarak soğutan ve tüm tedavi boyunca konfor sağlayan IcePlus adlı benzersiz bir soğutma sistemine sahiptir. IcePlus sistemindeki soğuk safir uç, saç köklerinin tahrip edildiği derinlikte ısıyı korurken cilt yüzeyinde de yanık riskini de en aza indirir.

Soprano Titanium, lazer epilasyon yöntemi diğer lazer epilasyon tedavilerinden farklıdır. Patentli SHR (Super Hair Removal) Teknolojisi ile kıl folikülleri kademeli olarak ısıtılır. Cilt yüzeyinde adeta masaj yapar gibi hareket ettirilen aplikatör ile hasta konforu artar. Tekli lazer atımları yapan sistemlerdeki gibi yoğun ısı hissedilmez. Özel 3D teknolojisine sahip Soprano Titanium, etkili üç lazer dalga boyunu tek bir aplikatör de birleştirerek aynı anda farklı doku derinliklerini ve kıl folikülü içindeki farklı anatomik yapıları hedefler. Soprano Titanium, sahip olduğu tüm bu avantajları ve gelişmiş teknolojileri ile Lazer epilasyon merkezlerinin müşterileri için ilk tercihi olmayı başarmış bir cihazdır.

 

Soprano Titanium Kimlere Uygulanmaz?

Hamileler, epilepsi hastaları, son 6 ayda izotretinoinin etken maddesi içeren ilaç (Roaccutane) kullanmış kişiler, antikoagülan ilaç kullananlar, cilt kanseri geçirmiş kişiler, uygulama yapılacak alanda açık yara veya enfeksiyonu olanlar, keloid geçmişi olan kişiler, lupus hastaları, altın preparatları ile tedavi gören kişilere ve ayrıca ergenlik dönemindeki gençlere lazer epilasyon yapılmaz. Soprano Titanium da bu gruptaki kişilere uygulanmaz. Buz Lazer epilasyon merkezleri kullanıcılarının rahatsızlıklarını, tedaviye uygunluklarını birçok aşamadan inceler ve müşterilerin uygulamalardan maximum verim alabilmesini hedefler.

Gerçek Buz Lazer

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı gerçek Buz Lazerine https://www.buzlazer.com linkinden ulaşabilirsiniz. Buz Lazer merkezlerine yine bu listeden ulaşılabilir.