Metafor ile Markanızı Hedef Kitlenizle En Etkili Yoldan Buluşturun

Metafor ile Markanızı Hedef Kitlenizle En Etkili Yoldan Buluşturun

Burak Kartal tarafından kurulan ve SEO hizmetine odaklanan Metafor Interactive Agency, 7 yıldan fazladır yenilikçi çözümler sunan bir dijital pazarlama ajansıdır. İsmini mecaz sanatının kreatiflikle birleştiği “Metafor” sözcüğünden alan ajans, SEO sektöründe özel bir yer edinmiştir. Ölçülebilir ve performans odaklı hedefler belirleyerek markaların dijitalde görünür olmalarını sağlamaktadırlar.

Markalarınız Efektif Bir Şekilde Dijital Dünyadaki Yerini Alsın

Ürün ve hizmet satışında bulunan, dönüşüm oranlarında artış isteyen markalar, dijital dünyada yer almak ve rakiplerinin bir adım önünde olmak için öncelikle Arama Motoru Optimizasyonu hizmetini tercih ederler.

Dijital pazarlamada en önemli hizmetler arasında yer alan Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), markaların web sitelerinin Google’da ön plana çıkmasını sağlar ve onlara organik trafik sağlar. Metafor, her marka için özel olarak geliştirdiği SEO stratejileri sayesinde markaların dijital dünyada kendisine özel bir yer edinmesini sağlar.

Markanızın Yönetimini Uzman Ellere Bırakın

Markanızın dijitaldeki sesi olan Metafor, müşterilerinize en etkili ve kısa yoldan ulaşmanızı hedefler. Dijital Marka Yönetimi kapsamında gerçekleştirilen kampanya çalışmaları, planlı ve sistematik bir şekilde ilerler. Öncelikle hedeflerinize ulaşabilmeniz için ihtiyaç dahilinde olan çalışmaların tamamı planlanır. Ardından hedef kitlenizin ilgisini çekecek kampanyalar kurgulanır ve uygulanır. Etkili bir şekilde yürütülen kampanyalar sayesinde marka bilinirliğiniz artar.

Satışlarınızı Arttırmak mı İstiyorsunuz? O Halde Doğru Yerdesiniz

Online satışların artmasını sağlayan pek çok dijital pazarlama yöntemi bulunur. Bunlar arasında yer alan Performans Pazarlaması, Metafor’un uzmanlığı ile sizlere sunulmaktadır. Yapılan çalışmaların tamamı, satış ve/veya fırsat oluşturmayı hedefler.

Ajansın kurucusu Burak Kartal, uzun yıllar boyunca marka ve ajans tarafında SEO alanında çalışmış, kariyer merkezlerinde ve üniversitelerde dijital pazarlama eğitimleri vermiştir. Şimdi ise bu edindiği tecrübeleri Metafor ile markalara sunuyor. Markanızın Google’da yer edinmesini sağlamak ve organik trafiğinizi arttırmak için https://www.metafor.com/seo/ adresini ziyaret ederek iletişime geçebilirsiniz.