Milli Gazete Gülşen'i hedef aldı: "İmam Hatiplilere hakaret etmişti: Hadsiz Gülşen tahliye edildi!"

Milli Gazete Gülşen'i hedef aldı: "İmam Hatiplilere hakaret etmişti: Hadsiz Gülşen tahliye edildi!"

Saadet Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Milli Gazete’nin şarkıcı Gülşen’in tahliyesiyle ilgili haberinde, şarkıcı için 'sanatçı müsveddesi', 'hadsiz' gibi ifadeler kullanıldı.

4 ay önce imam hatiplilerle ilgili söylediği sözleri yeniden dolaşıma sokulan ve ardından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, ev hapsi kararı verilerek tahliye edildi. 

Nisan ayında verdiği konserde "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" dediği görüntülerin sosyal medyada yeniden dolaşıma sokulması sonrası hakkında önce soruşturma başlatılan, ardından da tutuklanan Gülşen, avukatlarının yaptığı itirazın kabul edilmesinin ardından 4. gününde tahliye oldu. Şarkıcı Gülşen'in, ev hapsinde kalmasına karar verildi.

Milli Gazete ise Gülşen'in tahliye edilmesiyle ilgili haberinin başlığında, "Hadsiz Gülşen", "Sanatçı müsveddesi Gülşen"  gibi ifadeler kullandı. 

Gazetenin sosyal medya hesabından, ilgili haber şu şekilde paylaşıldı: 

"İmam Hatiplilere hakaret etmişti: Hadsiz Gülşen tahliye edildi!"

Gazetenin haber metninde ise şu ifadeler kullanıldı: 

"İmam hatiplilere hakaret etmişti: Hadsiz Gülşen tahliye edildi!

İmam hatiplerle ilgili sözleri sonrası hakkında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen şarkıcı Gülşen, tahliye edildi.

"İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" diyerek İmam hatiplilere hakaret eden sözde şarkıcı Gülşen başlatılan soruşturma sonrasında Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, Gülşen'in 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçundan tutuklanmasına karar vermişti.

25 Ağustos'ta tutuklanarak Bakırköy Cezaevi'ne gönderilen LGBT sapkınlığının bayraktarlığını yapan Gülşen, tahliye edildi.

Kararı 'konutu terk etmeme' koşuluyla veren mahkeme heyeti, dosya davaya dönüşene kadar Gülşen'i ev hapsine mahkum etti." 

TIKLAYIN: Tutukluluğu ev hapsine çevrilen Gülşen cezaevinden tahliye oldu