Obradovic bu sefer farklı bir yaklaşım denedi: Rica etsem biraz savunma yapar mısınız?

Obradovic bu sefer farklı bir yaklaşım denedi: Rica etsem biraz savunma yapar mısınız?

Euroleague'te kötü gidişatı durduramayan Fenerbahçe Beko'nun bu sezon turnuvadaki dokuzuncu maçında yedinci mağlubiyetini aldığı Barcelona maçında alınan bir molada antrenör Zeiko Obradovic'in oyuncularına söyledikleri yine dikkat çekti.

Geçen hafta bir mola sırasında oyuncularına sinirli bir şekilde küfür ettiği duyulan Obradovic birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Tecrübeli antrenör, tekrar savunmada sıkıntılar yaşayan oyuncularına bu sefer kinayeli bir biçimde, "Öyle konuşmak zorunda kaldığım için özür dilerim.Rica etsem biraz savunma yapabilir misiniz? Rica etsem biraz savunma yapabilir misiniz?" diye sordu.

Obradovic, Fenerbahçe Beko'nun geçen hafta CSKA Moskova'ya yenildiği maçta oyuncularının savunmada gösterdiği kötü performansa bir mola sırasında küfürlerle karşılık vermişti.

Barcelona'nın 89-63 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli antrenör, "6 yıl boyunca baştan sona kadar savaşan, her şeyi çok iyi anlayan bir takımdık. Şu an felaketiz. Reaksiyon yaratmamız gerekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama ben elimden geleni yapacağım. Kesinlikle savaşmadık. Zor bir süreçten geçiyoruz" dedi.